Na een tijd van pech in het motor compartiment zal het team van Vuik Racing tijdens de Trophy of the Dunes weer aan de Start staan in de Burando Production Open. Tijdens de Paasraces en de Pinkster Races had de motor in onze Mercedes het voor gezien gehouden en hebben we besloten een kompleet nieuwe te laten bouwen bij de mannen van G-rex Motorsport in Zweden. Zei zijn ook de oorsponkelijke bouwer van de auto en hebben met deze motoren het meeste ervaring. het grootste probleem was dat dit midden in ons seizoen viel, maar omdat we al twee race weekenden niet zijn gefinished zat het winnen van het Kampioenschap er toch niet meer in.

nu onze nieuwe motor zo goed als klaar is gaan we zodra deze gemonteerd is weer het circuit op om alles te testen zodat we tijdens de Trophy of the Dunes weer kunnen vechten voor de winst.

ook zullen we dit seizoen nog wat andere races rijden om de Gasten van Mestpartners te kunnen ontvangen en onze auto door te ontwikkelen voor het seizoen 2013.