photo-2 A.Steele2011 MSV F3 Cup kampioen en Sunoco Grand am 200 Challenge winnaar Aaron Steele uit het Engelse Kent zal deelnemen aan de laatste twee rondes van het FIA European Touring Car Championship met Vuik Racing. Zijn eerste race in een Mercedes C200 S2000 zal op 14 juli in Italië plaatsvinden gevolgd door de laatste race van het kampioenschap in BRNO. Na deze wedstrijden zal Steele zich gaan focussen op het British Touring Car Championship 2014 met RGM Motorsport.

Henk Vuik van Vuik Racing is zeer blij dat Steele voor zijn team uitkomt in de laatste twee rondes van de FIA ETCC . “We hadden aan het begin van het jaar gepland een coureur te vinden voor het volledige kampioenschap. We zijn dus blij dat we nu kunnen laten zien wat we kunnen met onze Mercedes C200 S2000 auto’s.”

“Vuik Racing en het Zweedse G-rex Motorsport werken tijdens dit project samen. We hopen goede resultaten te behalen samen met Aaron zo dat we mogelijk volgend seizoen ook kunnen meestrijden in het kampioenschap tussen de standaard S2000 auto’s!”