Henk Vuik en Vuik racing hebben de wens om volgend seizoen uit te komen in het FIA ETCC het europees kampioenschap voor toerwagens.

De grote droom voor elke toerwagen coureur is om te rijden en het FIA WTCC het WK voor toerwagens en elke coureur die daar rijdt heeft een groei door gemaakt van diverse race klasses en zijn uiteindelijk gekomen in het WTCC. zonder enig aarzelen is dit ook onze grote droom om ooit in het WTCC uit te komen.

Ons plan is om met ons team na een jaar ervaring met de auto op te hebben gedaan in het Burando Production open door te groeien naar het FIA ETCC.Het kampioenschap is verdeeld over vier race weekenden en tijdens elk weekend twee races.  En de races vinden plaats in de weekenden van het WTCC.

Ook tijdens deze races zijn erg spannend en vertegenwordigd door goede teams en coureurs. Ook alle races worden uitgezonden op Eurosport. dus erg goede publiciteit voor de sponsors en fans.

kijk op www.fiaetcc.com voor meer info over deze klasse.

En heeft uw onderneming internationale doelen en is het voor u interesant om gasten/klanten in het buitenland te ontvangen neemt u dan contact op om onze sponor mogelijkheden door te spreken.

Kalender ETCC 2012

Rounds Date Venue Country Track Facts Km Details
1 11 March Monza Italy Monza (Italy) 5,8 Event Details
2 28 / 29 April Slovakia Ring Slovak Republic Slovakia Ring  (Slovak Republic) 5,9 Event Details
3 20 May Salzburgring Austria Salzburgring (Austria) 4,2 Event Details
4 24 June Imola Italy Imola (Italy) 4,9 Event Details